Hillfortin vieraana Beamhill

Hillfort podcast syntyi halusta tuoda esille miesten pukeutumisen parissa toimivia henkilöitä ja miesten pukeutumisen eri osa-alueita. Lisäksi podcastin varjolla olen saanut tutustua myös uusiin ihmisiin ja opiskella alan itselleni tuntemattomampia aihepiirejä. Tässä jaksossa antaudun katumuodin asiantuntijan Beamhillin Pekka Martikaisen nöyräksi oppilaaksi. Suhtautumiseni katumuotiin on ollut vähintäänkin skeptinen, sen nopeiden vaihteluiden ja nopeasti arvioituna suorastaan naurettavien tuoteilmiöiden takia. Kehittääkseni osaamistani ja sitä kautta palvellakseni Hillfortin asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla on hyvä opiskella muutakin, kuin klassisen pukeutumisen nyannsseja.

Juha Malkavuori perusti Beamhillin nykymuodossaan Järvenpäässä 1986 ja se on pitänyt pintansa katumuodin vaihtelevien aaltojen harjalla jo vuosikymmenten ajan. Järvenpäässä ja Helsingin Yliopistonkadulla toimivat Beamhill myymälät, sekä designervetoisempien brändien Beam Erottajankadulla tarjoavat asiakkailleen katumuotia laajalla skaalalla. Kokenut yritys on pitänyt pintansa ripeästi muuttuvassa Streetwear maailmassa hyvän trendivainun ja joustavan sopeutumisensa ansiosta – siitä oivallisena osoituksena muutama viikko sitten avautunut verkkokauppa.

Beamhillin Pekka Martikainen on katumuodin leppoisa sanansaattaja.

Päivän vieraamme Pekka Martikainen on Beamhillin sisäänostaja ja Helsingin myymälävastaava ja lisäksi vannoutunut Denimhead (ja myös erinomaisen mukava kaveri). Voin lämpimästi suositella hakeutumista Beamhilliin ja hänen pakeilleen, mikäli vaatekaappiinsa kaipaa vaikkapa uutta indigon sinistä paria. Vaan saako Pekka käännytettyä minut katumuotiuskovaiseksi?

 

Kuuntele jakso Spotifyssa ja seuraa podcastia, niin saat uusimman jakson heti nautittavaksesi.

 

Milla Vilska