Hillfort podcast 1. kauden kooste

Hillfort podcastin toinen tuotantokausi on jo työn alla. Ennen kuin pääsemme nauttimaan uusista jaksoista, muistellaan vähän menneitä ja kerrataan ensimmäinen kausi. Hillfort podcast syntyi intohimosta miesten tyyliin ja pukeutumiseen, halusta oppia uutta, ylläpitää ja kehittää omaa ammattitaitoa alan tuoreena yksinyrittäjänä. Podcastia tehdessäni huomasin sen olevan myös erinomainen verkostoitumiskeino ja tapa luoda tällaiselle muuten helposti yksinäiselle puurtajalle työyhteisö, jonka kanssa voi peilata ajatuksia. En kiellä, etteikö tämä olisi myös erinomainen tapa tuoda omaa osaamista ja tekemistä esille tällä sisältömarkkinoinnin kultaisella aikakaudella, olethan sinäkin päätynyt Hillfort podcastin myötä verkkosivuilleni kohottamaan kävijätilastojani. Minulle tärkeintä ovat kuitenkin aidot kohtaamiset ja haastattelut, sekä halu kerätä ja välittää tietoa muille, sinullekin. Joten kiitos, että kuuntelet.

Ensimmäisellä tuotantokaudella lähtökohtana oli nostaa esille suomalaisia miesten pukeutumisen parissa työskenteleviä kivijalkayrittäjiä tai yritysten edustajia. Lisäksi tavoitteenani oli, että jaksojen sisällöt yhteensä kattaisivat pukeutumisen kiireestä kantapäähän. Haastattelin käsityöläisinä toimivia räätäliä ja suutaria, miesten vaatekauppiaita katutyyleistä klassiseen pukeutumiseen, hattukauppiasta sekä lopuksi varsin ansioituneesti myös itseäni. Useassa jaksossa päästään tutustumaan hyvinkin läheisesti ihmisiin yritysten takaa. Mikä heitä motivoi? Mistä heidän intohimonsa on saanut kenties alkunsa? Nuo lyhyet hetket, joissa kuuntelija pääsee kuulemaan ihmistä pintaa syvemmältä, ovat minulle haastattelun suola. Ne syntyvät luottamuksen ilmapiirissä, aitoina hetkinä, joita on vaikea ellei jopa mahdoton teeskennellä.

Toinen tuotantokausi kertoo kivijalkayrittäjien lisäksi kulisseissa häärävien, mutta toisinaan sitäkin merkittävimpien alan vaikuttajien tarinoita. Miltä miesten tyyli ja pukeutuminen alana näyttää toimittajan, suunnittelijan, kirjailijan tai sen kuuluisan vaikuttajan näkövinkkelistä? Minkälaisen kuvan he maalaavat pienestä ja tiiviistä yhteisöstä miesten pukeutumisen ympärillä? Olen hyvin innoissani tulevista haastatteluista, sekä haastateltavista, enkä malta odottaa että pääsen jakamaan heidän tarinansa sinun kanssasi. Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti pimenevää syksyä.

Uudet haastateltavat päästetään ääneen lokakuun puolella, mutta sitä ennen nautitaan näistä vanhoista. Koko paketin voi ahmia varsin näppärästi Spotifyssa, mutta koostin teille myös tähän yhteen pakettiin KAIKKI ensimmäisen tuotantokauden jaksot.

Vieraina Hillfort podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella ovat Beamhill, Caine Clothiers, Hattu Helsinki, Schoffa, Suutari Tomi Järvenpää, Vaatturi Eklund, Vaatturiliike Sauma ja tietenkin Yours Truly Milla Vilska / Hillfort.

Milla Vilska